Ord & inga visor


Verkligen ingen vaggvisa, eller snapsvisa heller för den delen...

"YOU SUCK", Consolidated.


Stuffa


.

Runda ord, språk och andra slangar


FRONTBOTTOM???


FRAMSTJÄRT???


Snipa
Personerna på bilden har inget med inlägget att göra.

.

Ledord


MentalsexNågra viktiga ord på vägen:


LYHÖRDHET

SAMSPEL

SAMARBETE

NYFIKENHET

EXPERIMENTLUSTA

RENLIGHET

KOMMUNIKATION


Kom gärna med fler vackra ord i kommentarerna!

.


Hitta klitta


LEKTION #1

1. Hitta klittan. (OBS, den sitter MELLAN blygdläpparna, längst upp innanför det fina lilla, runda vecket - INTE utanför!)
2. Känn på klittans form. (OBS, det är INTE en ärtstor liten knopp, utan en åsrygg under huden, som delar sig som ett uppochnedvänt Y på var sida om slidöppningen.)

Fortsätt så - känn fram och tillbaks, känn hur den rör sig under huden under dina fingrar, känn var den börjar och slutar, känn hur den reagerar eller inte reagerar. Lyssna på din kvinnliga partner - ligger hon stilla, rör hon på sig, är hon tyst, låter hon? Och så vidare. Detta kan räcka för idag. Dagens anatomilektion helt enkelt, samt en liten lövtunn övning i lyhördhet. En bra början och förhoppningsvis behövs inte så mycket mer undervisning om man inte är HELT efterbliven, men jag LOVAR att det kommer en fortsättning. För självklart vill man inte glömma bort resten av framstjärten!


Klittan

Frontbottom? Javisst!


Framstjärt?Ja, så är det. Framstjärt! Den här bloggen skapar jag i första hand på grund av att jag är så förbannat fascinerad (på det dåliga sättet) över hur jävla svårt män/killar i allmänhet verkar tycka det är att lära sig ge en kvinna/tjej oralsex. Hur fan kan det va så jävla svårt??? (Har kvinnor som har sex med kvinnor lika svårt att lära sig?!)
Dessutom är jag oändligt trött på killar/män som bara blundar och juckar på. Pumpa kan de göra nån annanstans!


.

RSS 2.0