Madonnans heliga ord om förspel


Förord av sextanten


I Madonnans förra inlägg beskriver hon hur killar har en benägenhet att alldeles för snabbt dyker ner mellan benen på en, "för det har de ju lärt sig, att tjejer vill ha mycket förspel". Varken hon eller jag tycker dock att oralsex är ett särskilt bra förspel. Jag skulle vilja säga att oralsex inte är förspel - del är SEX. Per definition liksom. Hellre då oralförspel; slicka, nafsa, pussa överallt UTOM just direkt på klittan!! Halsen, ryggen, låren, knäna, armarna, händerna, fingrarna, öronen, magen, brösten (OBS! INTE för mycket bara direkt på bröstvårtorna. Får återkomma till det ämnet.) och så vidare. Använd fantasin eller fråga!"Madonnan" om förspel, en fortsättning på inlägget om oralsex.


För mig kan stegen i ett fungerande förspel se ut ungefär så här: Blickar, prat, mental närhet, ökande lust att komma nära fysiskt. Det blir häftigt att vänta tills man inte kan behärska sig längre! Sedan trevande läppar som smakar på varandra, tungor som retar lite, tills man blivit så tänd att händerna börjar utforska... Det bästa är ju råhångel som avancerar eller att tända varandra innan via telefon, sms, och mail och sedan avancera.


Massage genom kläderna, en krävande hand helt fräckt över vulvan och ökande intensitet i kyssar och vaknande kroppsfunktioner och kroppar som trycker sig hårdare mot varandra i passion är kanon för mig! På riktigt. Hångel är så himla underskattat, bortskuffat av tekniktankar.

En fingerfärdig man vet att hela underlivet lever och att det längtar efter att bli påmint om det. Benkläderna åker med fördel av efter det att de blivit våta och slippriga. Att påklädd grensla en man och kyssas ger ofta effekten att jag gnider mig, mitt pockande kön på hans styvnande och det har väl hänt att jag kommit då, vilket är ett bra förspel för mig.


Sammanfattat: ju kåtare man hunnit bli innan, desto bättre sex! Så att ha mer bråttom än kroppen och känslorna hunnit med, det är aldrig en bra idé. Sex är ingen prestationssport, det är ett samspel av rå lust.


Förspel
Foto: Getty Images


.


Madonnans heliga ord om oralsex


Idag har jag den stora äran äran att presentera den första gästbloggaren:  Madonnan
- vild och vuxen, utan att vara helt vildvuxen.


Madonnan2Hur jag kan ta emot.


När jag var yngre tyckte jag det var lite jobbigt att få oralsex. Killen kastade sig ner mellan benen så snart han kunde och lekte Lassie och jag började rätt snart sakna kyssarna, kramarna och den upphetsande närheten och undrade vad han förväntade sig av mig och efter hur många minuter?
Kände mig bara helt ensam där uppe och tappade känslan. Men fejkad orgasm har jag aldrig ens tänkt på. Bad honom mest komma tillbaka upp, så vi kunde fortsätta vara två om saken...

Sex efter instruktionsbok är ju alltid trist som sjutton. Jag vet inte vad killarna tänkte, de ville nog bara göra rätt, för de hade säkert slukat sexspalter om "Förspel".


Idag ger jag dem lite tid, men släpper inte ner dem innan jag först hunnit bli riktigt kåt, för då har ju min mottaglighet ökat markant, hur som helst. Det bästa är ju råhångel som avancerar eller att tända varandra innan via telefon, sms, och mail och sedan avancera. Jag blir inte kåt av Lassie, jag blir kåt av en kåt man. Sedan försöker jag slappna av, vila i stunden, av behandlingen som kommer rätt i processen. Njuta mentalt av hans vilja att slicka min fitta och fokusera på att jag faktiskt har en man mellan låren och den tanken är ju rätt upphetsande med.


Dessutom har jag alltid uppskattat en fingerfärdig man som av en slump (?) råkat veta hur jag vill ha det, rått, vått och lite vilt. Har fått fler orgasmer av en hand än av en mun. Eftersom torra instruktioner under pågående akt stör mig lite i känslan tycker jag det är bra att prata om det innan, påklätt. Man kan få det till rätt avslappnat allmänna ordalag, om man valt ut en pudding som är lika öppen för att prata om sex som jag är. Kravlista känns bara avtändande, för det finns ju förhoppningsvis ingen manual, utan man kör ihop sig, samarbetar på den gemensamma känslan i stunden! Sån är i alla fall jag.


De bästa oralsextillfällen jag varit med om har varit med män jag redan är grymt kåt på, kanske har vi redan haft samlag! Gästen som hamnar så nära måste vara väldigt inbjuden och inbjudande för att jag skall slappna av och kunna ta emot med ohämmad njutning... För mig och några andra jag pratat med är oralsex mer intimt än kuken i fittan! Känslan blir mer intensiv när blodet försvunnit från hjärnan och befinner sig runt könet, pumpande runt, med nerver och sinnen på helspänn.


Att efter en sexakt gå och dricka vatten ur kranen och han kommer efter, sätter sig på knä bakom och kör upp hela ansiktet, utan att slå ut mina tänder mot kranen, utan bara glupskt nafsar på allt han kommer åt, skinkor, yttre blygd och vidare, är i alla fall för mig den ultimata kåtheten...


Sammanfattat: ju kåtare man hunnit bli innan, desto bättre sex! Så att ha mer bråttom än kroppen och känslorna hunnit med, det är aldrig en bra idé. Sex är ingen prestationssport, det är ett samspel av rå lust. När det känns så kravlöst, ja, att man till och med kan garva mitt i och fortsätta, då är avslappningen så stor att allt kan hända. Med den kontakten upprättad tror jag ingen kvinna känner sig ensam när mannen försvinner ner för att upptäcka och smaka på henne..

Renlighet & diskretion


Eller åtminstone renlighet. Diskretion får jag avhandla längre fram.

Hygien är bra. God hygien "där nere" är en god förutsättning för trevligt oralsex. Det vet nog de flesta, men såååå många tjejer är tyvärr rädda för att lukta illa. Tydligen är även en del killar rädda för att tjejen i fråga ska lukta illa. Antar jag. Eller är de rädda för att tjejerna är rädda för att...? Osv. Sluta dalta och börja istället ta ansvar för er själva - både tjejer och killar!

En hel del killar ska plötsligt dra in en i duschen som nån sorts förspel och det kan ju vara mysigt - för en del. Men - för det första duschar man ju bort allt det halkiga som har hunnit sippra fram och för det andra är varken vatten eller tvål bra glidmedel! Särskilt inte TVÅL!!!!! Tvål har INGET med en kvinnas underliv att göra. BORT. LÄGG UTAV. NEEEJ. Aj. Många vet väl det redan, men det kan inte upprepas för många gånger: tvål mellan benen orsakar total obalans i bakterieflora och ph-värde och leder nästan oundvikligen till svampinfektioner. Förr eller senare.

Visst kan man vara rädd för att lukta, men VATTEN (och så kallad mekanisk bearbetning) räcker gott i själva framstjärten. I rumpan funkar tvålen finfint, men slemhinnorna i frammen är betydligt känsligare. Om man ändå är rädd för att lukta verkar faktiskt olivolja ha en trevligt neutraliserande effekt. Antingen kan man använda det istället för tvål (vilket många gynekologer rekommenderar) eller så kan man smörja in med ett par droppar efteråt. Använder man inte kondom vid samlag är även olivoljan suverän som glidmedel och/eller massageolja. Om man däremot använder kondom kan man använda antingen vattenbaserat glidmedel eller silikon-dito. Sistnämnda innehåller dessutom inte konserveringsmedel, vilket man ju kan vara allergisk emot. På tal om allergier finns det ju även latexfria kondomer (Zenith från RFSU)! De är en smula dyrare och prasslar lite, men funkar bra för latexallergiker.

Demokratiskt sex - det finns alternativ för ALLA!


SVAMP
Foto: lånat från Wikipedia men omarbetat av frontbottom.blogg.se.


.

RSS 2.0