Hitta klitta


LEKTION #1

1. Hitta klittan. (OBS, den sitter MELLAN blygdläpparna, längst upp innanför det fina lilla, runda vecket - INTE utanför!)
2. Känn på klittans form. (OBS, det är INTE en ärtstor liten knopp, utan en åsrygg under huden, som delar sig som ett uppochnedvänt Y på var sida om slidöppningen.)

Fortsätt så - känn fram och tillbaks, känn hur den rör sig under huden under dina fingrar, känn var den börjar och slutar, känn hur den reagerar eller inte reagerar. Lyssna på din kvinnliga partner - ligger hon stilla, rör hon på sig, är hon tyst, låter hon? Och så vidare. Detta kan räcka för idag. Dagens anatomilektion helt enkelt, samt en liten lövtunn övning i lyhördhet. En bra början och förhoppningsvis behövs inte så mycket mer undervisning om man inte är HELT efterbliven, men jag LOVAR att det kommer en fortsättning. För självklart vill man inte glömma bort resten av framstjärten!


Klittan

Kommentarer
Postat av: Ann O Nym

Att klittan går långt utanför själva ärtan, under huden runt om: åsryggen är ett jättebra tips. Man blir bara känslig, sliten och irriterad av envist klittstimula på ärtanpärtan, hon är ju lite oskyddad när man gnidit fram henne ur kåpan..

Dessutom, jag gillar hunger, att bli nafsad och masserad av fasta läppar runt om, i hela området, venusberg, ljumskar, skinkor, allt som retar och stimulerar.

Men kvinnor är tydligen olika (no shit!?) och jag gillar en hårdare massage, inte ett tungkittlande på klittknoppen just.

2008-11-09 @ 13:04:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0